Versionshistorik

Changelog

v3.19

• Det är nu möjligt för administratörer att välja hur fairplay-ligan rankas, antingen utifrån alla matcher eller enbart gruppspelsmatcher. Den här inställningen finns i cup-inställningar.
  • Användare kan nu välja vilken statistik som ska vara tillgänglig för en klass.
  • Lagt till en ny ledar-roll "Fysterapeut".
  • Lagt till laglogo i PDF rapport för lag.
  • Lagt till ledare och positioner i PDF rapport för lag.
  • Lagt till val för 20 och 25-minutersutvisningar för kjälkhockey.

v3.18

• Det är nu möjligt att sätta grundpoäng för lag i grupper. T ex om ett lag tar med sig poäng från en föregående grupp. Det här finns på sidan för grupper.
  • Du kan nu sätta ett sista datum för laginloggning i cupinställningar (under fliken "övrigt"). Det här begränsar laginloggning till det datum som är satt, när datumet passerat så går det inte längre att logga in.
  • Ändrat hur sidomenyn "swipas" för att öppnas (på mobila enheter) och ska nu vara enklare att öppna.
  • Uppdaterat layouten för laginloggning.
  • Åtgärdat ett problem som gjorde att sidomenyn låg ovanför knappen för att öppna/stänga menyn.
  • Åtgärdat ett problem med RSS flödet som orsakade fel.
  • Lagbilder och logos ska nu vara synliga direkt efter att det sparats och kräver inte att sidan laddas om

c3.17

• Ny funktion som gör det möjligt för lagadministratörer att importera spelare från lag de tidigare har haft tillgång till. Den här funktionalitet finns tillgänglig på lagadminstrationssidan efter att ett lag har loggat in.

V3.16

• När matcher är gömda på cupen så är meny-alternativet för matcher markerat med en röd bakgrund för administratörer för att tydligt visa att matcher är avaktiverat.
  • Lagt till en timer som indikerar tid kvar tills sidan laddas om på live-fönstret för matcher.
  • Ledar- och spelar-antal är nu synligt för administratörer på sidor där laguppställning syns.
  • Det finns nu en knapp för att skriva ut/ skapa en PDF alla matcher på match-sidan. Den här knappen är tillgänglig för alla användare.
  • Lagadministratörer ska nu kunna komma till laginloggningssidan även när cupen är satt som offline. De kan dock inte logga in.
  • Det finns nu ny funktionalitet för cupadministratörer för att manuellt sätta lags slutposition i cupen. Funktionaliteten finns tillgänglig på placeringssidan.
  • Lagt till små symboler som indikerar om en matchhändelse är ett mål eller en utvisning.

v3.14.0.0

• Om en match har slutat i straffar (SO) eller i övertid (OT) så finns det nu en liten indikator med den informationen i matchlistan samt på match-sidan.
  • En länk till lag-sidan har lagt till på sidan för editering av lagmedlemmar.
  • Matchhändelser ska nu vara sorterade utifrån match-tid och sedan utifrån den ordning de blev tillagda. Händelser med samma tid ska nu alltså ändå vara i en ordning som användaren lade till dem.
  • Startsidan

• Ett nytt kort har blivit tillagt "Finalmatcher", som enbart är synligt efter cupen har slutat. Endast final & semi-finalmatcher är synliga här.
    • Slutspelsmatcher är nu enbart synliga under cupens gång.
    • Slutspelsmatcher som inte har några lag tillagda är nu osynliga.
    • Slutspelsmatch-kortet är nu gömt om det inte finns några slutspelsmatcher.
    • Om finaler eller semi-finaler inte har spelats än så visas de nu som en tom rad i placerings-kortet istället för att ha 5-6:e plats some 1:a/2:a osv.
    • Informationskortet är ny gömt om det inte finnns någon information på cupen.
  • Match-editering

• Uppdaterad användarvänlighet.
    • Lagt till kontextuell style när användaren ändrar på målvakter i målvaktsstatistiken som indikerar om det har sparats korrekt eller inte.
    • The active tab should now be remembered when reloading the page.
    • Lagt till tydligare information om något har gått fel (t ex att det fattas information i något fält, eller om något har felaktigt värde.)
  • Lag-editering

• Grupper ska nu korrekt laddas när användaren går in på sidan, istället för att behöva välja en klass först för att grupper ska väljas. Detta gjorde tidigare att det var omöjligt att lägga till laget i en grupp på cuper med bara 1 klass.
    • Åtgärdat ett problem som gjorde att ett osynlig HTML element lades ovanpå spara-knappen vilket gjorde att det var omöjligt att klicka på den.
    • Användaren ska nu skickas till lag-sidan efter att ett nytt lag lagts till.
  • Generella buggar

• Ett problem som gjorde det omöjligt att aktivera målvaktsstatistiken om Matchhändelser inte var aktiverat har blivit åtgärdat. Det ska nu gå att aktivera målvaktsstatistik även när Matchhändelser är avaktiverat.
    • I den mobila layouten av match-listan orsakade en bug att en trofé lades till efter resultat på de flesta matcherna. Nu ska endast final/semi-finalmatcher ha en trofé.
    • Åtgärdat en bug på match-sidan som orsakade ett fel i vissa situationer.

v3.13.0.0

• Nytt Det är nu möjligt att fästa admin-menyn genom att klicka på efter att du klickat på . Det här fäster menyn i en horisontell layout istället för att menyn visas i en dropdown. Den här funktionen kommer ihåg om du valt att fästa menyn och kommer att användas på alla sidor om du aktiverat den.
  • Nytt Vi har nu lagt till funktionalitet (från den gamla versionen av cuponline) för att lägga till lag till flera olika grupper på sidorna för lag-editering och grupp-editering.
  • Ett fel som orsakade att fel lag var valt när användaren ändrade på typ av matchhändelse ska nu vara åtgärdat.

v3.11.1.0

v3.9.7
  • Förbättrat funktionalitet/kontroll för matchadministratörer och deras rättigheter att ändra matcher på vissa arenor.
  • Lagt till länkar till matchsidan från resultatsidan (curling).
  • Interna bugfixar och förbättringar.
v3.9.6
  • Lagt till "start", en startsida med allmän information om cupen.
  • Ändrat administrationsfunktion för att lägga till match-händelser:
  • Man kan nu lägga till händelser som "generella händelser" genom att välja fritext och inte välja något lag (standardvärde).
  • Bytt ut "dropdown"-listan för lag till knappar för att snabbare kunna byta mellan de två lagen.
  • matchhändelser och resultat nu högerställt och formuläret vänsterställt på stora skärmar.
  • Administratörer ska nu inte kunna se länkar för att editera matcher om de inte har tillräckliga rättigheter för den arena matchen spelas på.
  • Åtgärdat ett problem där klasser skrevs ut flera gånger på sidan för klasser och grupper.
v3.9.5
  • Lagt till sidotitel på alla sidor.
  • Lagt till information på klass/grupp-sidan om en klass inte innehåller några grupper, eller om en grupp inte innehåller några lag.
  • Ändrat ordningen på sidomenyn.
  • Åtgärdat ett problem där det inte gick att ändra match-status i Internet explorer.
  • Åtgärdat ett problem där det inte gick att avbryta/gå tillbaka från lag-editeringssidan.
v3.9.4
  • Förbättrat storleks-anpassning av bilder för lagbilder/logotyper över hela cuponline.
  • Om administratören har filtrerat match-sidan och sedan navigerar till editerings-sidan så behålls filtren vid navigering tillbaka genom knapparna på editeringssidan.
  • Lagt till alternativ text för cuponline och coreit logo.
  • Lagt till alternativ text för cuponline och coreit logo.
  • Åtgärdat ett problem där användaren inte returnerades till korrekt sida vid editering av lag i lagadmin.
  • Åtgärdat ett problem med översättningar där de alltid var på svenska för matcher på sidan för lag.
  • Åtgärdat ett problem där det inte gick att lägga till nya händelser.
  • Åtgärdat ett problem där det inte gick att ändra grupp på en match.
  • Åtgärdat ett problem där det gick att ändra information på på en match som hade händelser.
v3.9.3
  • Lagt till html editor med bildhantering till arena editering. Nu möjligt att ladda upp bilder, skapa länkar, tabeller m.m.
  • Lagt till CSS klasser i bildeditorn för information, regler, arena för att enkelt ge bilder kvarts-storlek, halv-storlek eller full storlek (standardvärde). De här kan ändras under properties/egenskaper när en bild är markerad i editorn.
  • Lagt till en länk för att ändra arena i administrationsläge.
  • Ändrat tema på html editorn som användes för information, regler och arena som följer cuponlines nya tema bättre.
  • Åtgärdat ett problem med besökarstatistik där ett felaktigt request skapades (sidan kan inte visas).
  • Åtgärdat ett problem med menyn där den tog upp 100% av skärmen i vissa fall.
  • Åtgärdat ett problem med bildspelet där det inte kunde laddas pga ett applikationsfel.
  • Åtgärdat ett problem med besökarstatistik där ett felaktigt format för datum orsakade en felaktig förfrågan.
  • Åtgärdat ett problem där korrekt datum inte sattes för speldag när en användare navigerade till match-sidan.
  • Åtgärdat ett problem där spelarnummer var synliga även fast laguppställning per match inte var aktiverat.
  • Åtgärdat ett problem där finska texter inte laddades.
  • Avaktiverat länk till sidan för att ändra design på cuponline/cupen.
v3.9.2
  • Lagt till lagnamn i rubriken på sidan för att lägga till lagdeltagare (/teammember.aspx)
  • Lagt till användarnamn och lagkod i länken i det mail som skickas (send team info) för att fylla textboxarna vid laddning av sidan.
  • Ändrat ikon för lag i menyn till en sköld.
  • Ändrat ikonen för info i menyn till ett i.
  • Ändrat navigationen från lag-admin till lag-edit (/teamedit.aspx) & lagdeltagar-edit (/teammember.aspx), användaren skickas nu tillbaka till admin sidan vid klick på cancel eller delete knappen.
  • Aktiv flik står kvar vid sparning av cupdata (/cupedit.aspx)
v3.9.1
  • Ny layout för klasser & grupper
  • Lagt till en länk till sidan för att ladda upp bilder för lag, på lagsidan (/teamview.aspx).
  • Lagt till lagupställning på sidan för att lägga till lagdelatagare (/teammember.aspx).
  • Lagt till en länk till editera match från matchsidan (/gameview.aspx).
  • Ändrat texten på ändra-knappen till ändra istället för redigera på editerings-sidan för grupper.